Ministarstvo Gospodarstva

Županije Zapadnohercegovačke

USAID/Sweden FARMA II projekt u suradnji sa Općinom Posušje i Uredom Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije vas poziva na Informativni sastanak o raspisanom javnom pozivu međunarodnog projekta FARMA II čiji je cilj unaprjeđenje poljoprivrede kako u Županiji Zapadnohercegovačkoj, tako i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Naime, USAID/Sweden FARMA II projekt je raspisao Javni poziv, program dodjele bespovratnih financijskih sredstava – grantova neprofitnim, profitnim, istraživačkim i akademskim organizacijama, u cilju pružanja podrške inovativnim idejama, novim tehnologijama, analizama, konferencijama, radionicama, publikacijama, istraživanjima, studijskim putovanjima, obukama i seminarima.

Informativni sastanak sa ekspertima iz  FARMA II projekta, koji će prezentirati javni poziv i odgovarati na postavljena pitanja, održati će se u Posušju u srijedu 3. travnja 2019. godine, u zgradi  Općine Posušje, u općinskoj vijećnici. (Adresa: fra Grge Martića 30, 88240 Posušje)
Planirano trajanje sastanka je od 10:00-12:00 sati.
Na Informativni sastanak se možete prijaviti putem e-mail adrese grants@farmabih.banajkasnije do utorka, 2. travnja 2019. godine do 12:00 sati.
Više detalja o javnom pozivu možete pronaći na web stranici projektahttp://farmabih.bai na sljedećoj poveznici http://www.eui-zzh.ba/index.php/vijesti/276-novi-grantovi-za-sektor-poljoprivrede-sedam-paketa-u-jednom-pozivu
Svi zainteresirani su dobrodošli.