Ministarstvo Gospodarstva

Županije Zapadnohercegovačke

U ponedjeljak, 21. listopada 2013. godine u Splitu, održan je redovni koordinacijski sastanak (TC meeting) IPA BBio projekta.

Na koordinacijskom sastanku održanom u prostorijama JU RERA za razvoj Splitsko-Dalmatinske županije predstavnici svih projektnih partnera na BBio projektu su ostale partnere informirali o dosada obavljenim aktivnostima kroz BBio projekt.
Sastanku su nazočili predstavnici Ministarstva gospodarstva ŽZH, JU RERA SD, JU Park prirode Biokovo i Udruga za zaštitu i očuvanje izvornih pasmina domaćih životinja Široki Brijeg.
Na sastanku je detaljnije dogovoreno održavanje prve radionice za uzgajivače koja će se održati u četvrtak 21. studenog 2013. godine u Gornjoj Podgori, Hrvatska. 30 sudionika uzgajivača će biti pozvano od čega 15 iz Hrvatske, a 15 iz Bosne i Hercegovine.

Na koordinacijskom sastanku je također dogovoren i sljedeći TC sastanak koji će se održati prije prve radionice kako bi se mogle usuglasiti sve aktivnosti vezane za prvu radionicu. Na sastanku će ovisno o odazivu nazočiti i Udruga uzgajivača buša Republike Hrvatske i Udruga za zaštitu i očuvanje izvornih pasmina domaćih životinja Široki Brijeg.

Ovaj projekt financira Europska Unija./ This project is funded by the European Union.