Ministarstvo Gospodarstva

Županije Zapadnohercegovačke

U Posušju je 14. prosinca, 2012. godine održana treća Sjednica Županijskog odbora za razvitak za izradu Strategije razvitka Županije Zapadnohercegovačke.

Sjednici su nazočili imenovani članovi Županijskog odbora za razvitak, partneri ovog projekta članovi UNDP-a/ILDP-a BiH te članovi konzultantske tvrtke OIKOS.
Zamjenik koordinatora, gosp. Pero Mandić, prezentirao je trenutno prikupljene ulazne podatke za izradu Strategije razvitka te je naglasio važnost završetka procesa prikupljanja podataka do kraja prosinca 2012. godine.

Članovi konzultantske tvrtke OIKOS su se predstavili nazočnima u kratkim crtama. OIKOS je konzultantska tvrtka sa sjedištem u Sloveniji te podružnicama u Crnoj Gori, Srbiji i Hrvatskoj. Rade na velikom broju izuzetno važnih projekata koji se uglavnom odnose na nacionalne i regionalne samouprave, općine, poduzeća, međunarodne financijske institucije i nevladine organizacije.
Županijski odbor za razvitak, u suradnji sa UNDP-om/ILDP-om i konzultantima, nastavlja intenzivan rad na Strategiji razvitka Županije Zapadnohercegovačke.